heading
16
Okt
Økologisk inspirasjonsdag for kantiner og storkjøkken
Overhalle Helsesenter

Invitasjon til Økologisk Inspirasjonsdag for kantiner, restauranter, café og storkjøkken

Sted: Overhalla helsesenter.
Pris: Gratis
Målgruppe : Kjøkkenpersonale og  ledelse.

PROGRAM
09.45 Velkommen  til Overhalla Storkjøkken.
10.00 Hvorfor har Overhalla kommune valgt å satse på Økologisk mat v /fagsjef helse og sosial Bente Eidesmo.
10.15 Presentasjon av økologiske produktertilgjengelighet og muligheter:

Fra Nortura kommer Jon Tomassen og Erlend-Andre Iversen. Tomassen er marketingsjef for Nortura merkevare og ass. Salgs-direktør. Han ser selv økologisk kornbonde, og sitter i styret for Bondens marked. Erlend-Andre Iversen er salgssjef i Nortura Proff, han har bl.a. jobbet som kokk og kjøkkenleder, og har bl.a jobbet for restaurant Latelier rue Berger ved Les Halles i Paris.
Bama stiller med Magne Tuxen og Sverre Johnsen. Tuxen jobber i Bama storkjøkken og er markedsdirektør for offentlig sektor. Johnsen er markedssjef for Bama storkjøkken.
Fra Rørosmeieriet kommer salgssjef Dagfinn Pedersen.
Nær Engro møter vi sjefen fra Namsosavdelinga Vidar Kongenøy
Det like leverandørene stiller med smaksprøver

12.15 Hvorfor er vi økomelkbønder ved Lene og Magnus Glømmen
12.30 ØKOLOGISK INSPIRASJONSLUNSJ

Det vil bli servert salater, varme og kalde retter, desserter og ulike brød. Smaksprøver av Næringsdrikker og smoothie som har blitt en suksess på sykehjemmethvorfor?
Hvorfor er det viktig å øke bruken av belgvekster?
Her vil det bli gitt mange GODE RÅD og TIPS!

14.00 Pause.
14. 15 Hvordan har Overhalla Storkjøkken klart 30 %  Økologisk, og hvordan kan andre komme i gang? v / Kjøkkensjef Marit Aasved.

14.45 Oppsummering.
15.00 Slutt for dagen
Start: 16.10.2013 kl. 09:45
Slutt:16.10.2013 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:16.10.2013
Sted: Overhalle Helsesenter
Pris:0
Arrangør: Fylkesmannen i Nord-Trøndealg
Kontakt: Rita Natvig
Prosjektleder
rita.natvig@ntfk.no
eventWeb 3.0