heading
15
Okt
Framtidas brød med fortidas korn

Framtidas brød med fortidas korn

Bakekurs med bruk av gamle kornsorter.

Kurset gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om baking med eldre kornsorter som for eksempel spelt, landhvete, emmer og svedjerug. Det blir bakst både med surdeig og økologisk gjær. Du får med deg gode oppskrifter og fersk bakst i form av ulike brød og søtbakst. 

Instruktørene Torunn Hernes Bjerkem og Cecilie Røli er økobønder og dyrker gamle kornsorter. De har fordypet seg i sortenes bakekvaliteter og deres helsegevinster.
Start: 15.10.2014 kl. 18:30
Slutt:17.10.2014 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:12.10.2014
Pris:1600
Arrangør: Bjerkem, Rølia og Grønn Bølge
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
eventWeb 3.0