heading
06
Nov
Matlaging i det fri - kurs for aktivitetsbedrifter
Teveltunet Fjellstue, Meråker

Matlaging i det fri - kurs for aktivitetsbedrifter

En god matopplevelse ute i det fri gjør reiselivsaktiviteten komplett, og gir produktet ditt en merverdi som dine gjester villig betaler litt ekstra for!

Matnavet på Mære, i samarbeid med iPax Mat og Gastronomisk Institutt, arrangerer MATLAGINGSKURS for naturbaserte aktivitets-bedrifter i Trøndelag.

Kjøkkensjef ved GI, Magne Christensen, inspirerer til spennende og smakfulle retter som egner seg for tilberedning og servering i friluft!


Lunsj til lunsj - 6.-7.november 2014
Teveltunet Fjellstue, Meråker



Egenandel kr 1750 (inkl. kurs, overnatting i dbl.rom og full servering)

Mer info: Gunn Bratberg - tlf 45 48 78 40 - gunn.bratberg@ntfk.no

Dette kurset er starten på en større satsing på utemat i vår region.
Skal vi sammen bli Europas beste på matopplevelser i det fri?
Start: 06.11.2014 kl. 11:00
Slutt:07.11.2014 kl. 14:00
Påmeldingsfrist:05.11.2014
Sted: Teveltunet Fjellstue, Meråker
Pris:1750
Arrangør: Matnavet på Mære i samarbeid med Ipax Mat, Gastronomisk Institutt og Wild Norway
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
eventWeb 3.0