heading
17
Okt
Inspirasjonsdag for lærere i faget Mat og Helse
Mære landbruksskole, kantina

Inspirasjonsdag for lærere i Mat og Helse

Lær å lage enkle smakfulle retter med fokus på økologisk grønt, frukt, bønner og linser. Dette er produkter som vi både av helsemessige og bærekraftige grunner bør spise mer av.

Det vil også gis kort teoretisk innføring økologisk landbruk og bærekraftig utvikling, som kan kobles opp mot læreplanmålene i grunnskolen hvor elevene skal ha kjennskap til bærekraftig utvikling og kunnskap om sunn mat.

Kursholder er Jan Kåre Johansen, kjøkkensjef ved Mære landbruksskole.

Kurset avholdes i kantina på Mære.

Velkommen til et inspirerende og lærerikt kurs!
Start: 17.10.2013 kl. 09:00
Slutt:17.10.2013 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:07.10.2013
Sted: Mære landbruksskole, kantina
Pris:300,-
Arrangør: Økouka 2013
Kontakt: Rita Natvig
Prosjektleder
rita.natvig@ntfk.no
eventWeb 3.0