heading
06
Mar
Baking i vedfyrt bakerovn
Bårdstua på Krogsgården - Snåsa

Baking i vedfyrt bakerovn

Kursinnhold:
Grunnleggende baking i vedfyrt ovn.
Enkel deigkjøring og innføring i surdeig.
Steiking og forming av brød.

Kursholder: Rune Elnan, Bruborg Bakeri
Rune kan skilte med bred erfaring fra bl.a. Erichsen Konditori, Britannia Hotel, Bare Blåbær, Brød & Cirkus og Tulla Fischer. Nå driver han Bruborg Bakeri på Levanger. Der tilbyr de catering, selskap, konfekt, bestillingskaker, bryllupskaker, kurs, konseptutvikling, utleigekokk, matstyling, dessertar, baking mm. Baking, og spesielt med surdeig, har blitt Runes spesialitet de senere åra. Han har gjennomført en rekke bakekurs både for profesjonelle og for private.
Start: 06.03.2014 kl. 16:00
Slutt:06.03.2014 kl. 21:00
Påmeldingsfrist:01.03.2014
Sted: Bårdstua på Krogsgården - Snåsa
Pris:300
Arrangør: Matnavet i Midt-Norge, Mære landbruksskole
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
Weblink:www.maere.no
eventWeb 3.0