heading
10
Okt
Brødbakekurs - NB -endret dato til 10.oktober
Mære landbruksskole, kantina

Brødbakekurs

Hva er riktig valg ved bruk av økologisk mel? Hva slags redskap må vi ha, hva er viktig når vi starter å jobbe med en deig. Hva kan vi tilsette som gir god smak. Hvilke fallgruver trenger vi ikke gå i?

Vi kommer også inn på hemmeligheten/kunsten med bruk av surdeig.

Kursholder er Jan Kåre Johansen, kjøkkensjef ved Mære landbruksskole.

Kurset avholdes i kantina ved Mære landbruksskole.

Av praktiske hensyn har vi dessverre måttet endre kursdagen til 10.oktober kl 16 - 21.
Start: 10.10.2013 kl. 16:00
Slutt:10.10.2013 kl. 21:00
Påmeldingsfrist:07.10.2013
Sted: Mære landbruksskole, kantina
Pris:300,-
Arrangør: Økouka v/ Mære lbs
Kontakt: Kari Kolle
Prosjektleder
fmntkko@fylkesmannen.no
eventWeb 3.0