heading
26
Feb
Mer lokal mat- mer reiseliv - ja takk
Lekamøya spiseri, Leka

Invitasjon til gratis ettermiddagskonferanse

Vi ønsker deg velkommen
til gratis ettermiddagskonferanse - med fokus på lokalmat og grønt reiseliv.

Onsdag 26.febr kl 13.30 - 18.00 på Lekamøya spiseri

FOR HVEM: For deg som produserer ulike landbruksvarer som kan brukes i lokal servering, for deg som er nyetablerer, driver eller har planer om å drive med bygdenæringer, grønt reiseliv og servering.

PROGRAM:

Kl 13.30 - 13.45 Velkommen v/kommune og FMLA

Kl 13.45 - 14.15 Inspirasjonsforedrag v/ Svein Berfjord, Berg gård i Inderøy

Kl 14.15 - 14.35
Innovasjon Norge - bedriftsvirkemidler

Kl 14.35 - 15.00
Kort om regelverk for tilbreding og omsetning av mat v/ Torger Hundseth , Mattilsynet distriktskontor Namdal

Kl 15.00 - 15.45 Enkel matservering

Kl 15.45 - 16.15 Informasjon fra Matnavet og Proneo

Kl 16.30 - 18.00
Rundbordsprat - 3 bord - skifte bord etter ca 25 min
- en uformell dialog med forskjellige tema rundt småbord. Her kan du få en nærmere prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddel-apparatet.

Bord 1:
Støttemuligheter
v/ Lars Erik Jørgenvåg, Innovasjon Norge og Venke Thorsen, næringskonsulent i Leka kommune

Bord 2:
Om markedsorientering v/ innleder Svein Berfjord, Berg gård, Kari Kolle, Fylkesmannen i Nord-Trøndelag

Bord 3:
Kompetanse mat og etablering
v/ Gunn Bratberg, Matnavet på Mære (www.maere.no), Vigdis Haldorsen fra Proneo AS (www.proneo.no) og Torger Hundseth fra Mattilsynet


Start: 26.02.2014 kl. 13:30
Slutt:26.02.2014 kl. 18:00
Påmeldingsfrist:24.02.2014
Sted: Lekamøya spiseri, Leka
Pris:0
Arrangør: Fylkesmanenn i Nord-Trøndelag i samarbeid med Leka kommune
Kontakt: Venke Thorsen
Næring/kultur
venke.thorsen@leka.kommune.no
eventWeb 3.0