heading
16
Jun
Praktisk kurs i bruk av sous vide (vakum med varmebehandling)
Mære landbruksskole

Praktisk kurs i sous vide (vakum med varmebehandling)

Sous-vide er en metode for forhåndslagring av råvarer og ferdige retter ved hjelp av vakumpakking, som gjør det enklere å ha en utvidet meny. Ideelt for servering til større grupper, men også for ala carte. Det blir også fokus på sammensetting av enkle menyer som egner seg for rask servering.

Kursholder er kjøkkensjef på Mære landbruksskole, Jan Kåre Johansen. Kurset blir gjennomført på kjøkkenet på Mære.

Kun seks plasser, så skynd deg å meld deg på!!


Start: 16.06.2015 kl. 10:00
Slutt:17.06.2015 kl. 16:00
Påmeldingsfrist:13.06.2015
Sted: Mære landbruksskole
Pris:1500
Arrangør: Matnavet på Mære
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
Weblink:www.matnavet.no
eventWeb 3.0