heading
28
Sep
Foredling av høstens grønnsaker - Skogn
Kantina på Norske Skog, Skogn

Foredling av høstens grønnsaker

Høsten bugner av flotte økologiske grønnsaker, og sopp og bær fra skog og hage. Kurset skal lære deg om ulike foredlingsteknikker som bl.a. melkesyre-gjæring og innlegging. Dere får også tips til bruk av nedfryste bær og sopp fra skogens spisskammers.

Spennende smaker og sunn mat!

Kursholder er kokk Line Hofstad fra Smak Kreativ Catering.

Sted: I kantina på Norske skog, Skogn.
Tid: Mandag 28.september kl 18-22.
Påmelding innen 22.september.
Start: 28.09.2015 kl. 18:00
Slutt:28.09.2015 kl. 22:00
Påmeldingsfrist:25.09.2015
Sted: Kantina på Norske Skog, Skogn
Pris:300
Arrangør: Økouka 2015
Kontakt: Rita Natvig
Prosjektleder
rita.natvig@ntfk.no
Weblink:www.okouka.no
eventWeb 3.0