heading
09
Mar
MRmat 2016 - fagdager for lokalmat og grønt reiseliv
Åndalsnes

MRmat 2016 - fagdager for lokalmat og grønt reiseliv

Velkommen til to dager fylt med kompetanse og nettverksbygging!

Programmet er spekket med aktuelle og matnyttige kurs og foredrag innen fagfeltene kjøtt, melk, bakst, frukt og bær og servering. Vi henter inn en rekke kursholdere med spisskompetanse innen sitt felt som er klare for å videreformidle sin kunnskap til dere. Arrangementet har som mål å bidra til å videreutvikle din bedrifts konkurransefortrinn.

MRmat 2016 arrangeres på Rauma videregående skole på Åndalsnes. Noen kurs blir lagt til andre lokaliteter i området.

Pris ved påmelding innen fristen 25.feb:
Foredrag og kurs inkl. kaffe og lunsjer kr 1800.
Pris etter fristen: kr 2300.
Festmiddag på Grand Hotel Bellevue ons. 9.mars kr 500. Middagen arrangeres i samarbeid med Chef's Dinner,

MRmat har reservert og fått rabattert pris på Grand hotell Bellevue. Deltakerne bestiller og betaler rom selv direkte til hotellet - tlf 71 22 75 00. Oppgi MRmat for å få rabattert pris.

Enkeltrom med frokost: kr 945.
Dobbeltrom med frokost kr 595 pr person.

Start: 09.03.2016 kl. 10:00
Slutt:10.03.2016 kl. 16:00
Påmeldingsfrist:07.03.2016
Sted: Åndalsnes
Arrangør: Matnavet på Mære i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
Weblink:www.matnavet.no
eventWeb 3.0