heading
23
Okt
Økologisk inspirasjonskurs- kantiner, restauranter, kafeèr og storkjøkken
Overhalla helsesenter

Økologisk inspirasjonskurs- kantiner, restauranter, kafeèr og storkjøkken



Sted: Overhalla helsesenter
Pris: Gratis
Målgruppe: Kjøkkenpersonale og  ledelse

Oppfølging:
Foregangsfylke økologisk melk vil tilby minst tre storkjøkken gratis førsteråd for å satse mer økologisk. Det innebærer en dag hospitering i Overhalla storkjøkken og oppfølging med en faglig rådgivningsdag i eget storkjøkken med Marit Aasved som rådgiver.
Start: 23.10.2014 kl. 09:45
Slutt:23.10.2014 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:14.10.2014
Sted: Overhalla helsesenter
Arrangør: Foregangsfylke økologisk melk og Overhalla kommune
Kontakt: Rita Natvig
Prosjektleder
rita.natvig@ntfk.no
eventWeb 3.0