heading
20
Nov
Kurs i handverksbaking
Olav Duun vgs, Namsos

Kurs i handverksbaking

Dette er 6-timers amatørbakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig ,og hvorfor noen brød blir bedre enn andre.


Surdeigsbrød, polarbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving. Dette er et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem.

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss i gang med eltinga.

Kursholder Rune Elnan driver Bruborg bakeri på Levanger. Kokk, konditor og langt over middels flink med bakst i alle slags varianter. Selvutnevnt «brødhue» som har fått en forkjærlighet for surdeigsbaking de siste årene. Rune er meget engasjert i ekte og ren mat. Han har holdt mange bakekurs både for privatpersoner og for bedrifter rundt omkring i Midt-Norge.

Se video om surdeigsbaking med Rune.

Kurset er først og fremst for etablerere innen reiseliv og lokalmatproduksjon, samt etablerte bedrifter. Kun 15 plasser.
Start: 20.11.2014 kl. 16:00
Slutt:20.11.2014 kl. 22:00
Påmeldingsfrist:14.11.2014
Sted: Olav Duun vgs, Namsos
Pris:500
Arrangør: Matnavet på Mære
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
eventWeb 3.0