heading
15
Okt
Bakekurs unge kokker - Sunt og godt økologisk brød
Steinkjer videregående skole

Bakekurs for unge kokker - Sunt og økologisk brød

Frister det deg å servere sunnere brød med mer smak og lengre holdbarhetstid?


Kaldheving og surdeig gir deg muligheten til å bake på grovere mel, bygg og rug, med lite eller uten hvetemel, og da kan du også bruke lokale melsorter.

Du vil lære å bake rundstykker og brød med kaldheving som står klar til steking neste dag. På kurset vil du også lære å lage din egen surdeig, og hvordan du skal holde denne i live.

Kursholder er Rune Elnan, driver av Bruborg bakeri. Rune er utdannet kokk og konditor med erfaring fra bl.a. Erichsen, Tulla Fischer, Britannia m.fl. Han var også en av gründerne bak Brød & Cirkus på Steinkjer. Han har i de senere åra blitt en dedikert surdeigsbaker, og har i følge seg selv blitt et skikkelig "brødhue"!

Arrangør er Interreg-prosjektet Søka Gammelt Skapa Nytt Mathantverk.
Kurset retter seg mot unge kokker under 25 år, og arrangeres i samarbeid med Kokkenes Mesterlaug Nord-Trøndelag.
Start: 15.10.2013 kl. 09:00
Slutt:16.10.2013 kl. 17:00
Påmeldingsfrist:01.10.2013
Sted: Steinkjer videregående skole
Pris:0
Arrangør: Interreg.-prosjektet Søka Gammelt Skapa Nytt Mathantverk og Kokkenes Mesterlaug Nord-Trøndelag
Kontakt: Gunn Bratberg
Prosjektleder
gunn.bratberg@ntfk.no
eventWeb 3.0