heading
07
Okt
Pølseproduksjon med reinsdyrkjøtt
Rørosrein Hagaveien 17 på Røros

Pølseproduksjon med reinsdyrkjøtt

Todagers pølsekurs for reineiere og lokale kjøttprodusenter på Rørosrein. Det skal produseres både ferskpølser og spekepølser basert på reinkjøtt/innmat.

Kurset gir oss innblikk i alle produksjonstrinn fra valg av råvarer, produksjonsteknikker og frem til pakking/merking og lagring av ferdig produkt. Vi får svar på hvordan vi kan gi produktet ønskede kvalitetsegenskaper og merverdier. For å lykkes, må vi forstå sammenhengene mellom råstoffkvalitet, valg av ingredienser, fremgangsmåte og matkvalitet.
Ev. spørsmål kan rettes til Matnavet på Mære, mobil:97594332. Vel møtt!

Start: 07.10.2015 kl. 10:00
Slutt:08.10.2015 kl. 15:00
Påmeldingsfrist:01.10.2015
Sted: Rørosrein Hagaveien 17 på Røros
Pris:2000 pr deltaker
Arrangør: Kompteansenettverket i Nord og Midt
Kontakt: Beth Tronstad
Prosjektleder
beth.tronstad@ntfk.no
eventWeb 3.0