EventWEB topptekst
Underteksten kommer her

MRmat - fagdager lokalmat på Fræna 4.-5.feb

Her kan du laste ned brosjyren for MRmat 2015

Program:
Onsdag 4.februar

09.300-10.00 Kaffe og registrering
10.00-10.15 Åpning av MRmat 2015

10.15-11.00
«Frå vidde til torg.» Ei suksesshistorie om småskala kjøtforedling i aktivt samspel med naturen og kunden v/ Odd Ohnstad, Haugen Gårdsmat

11.00-11.30 Beinstrekk og kaffe

11.30-12.15
"Design som fungerer". Designprogrammet og andre innovasjonsverktøy v/ Alfred Øverland, Innovasjon Norge

12.15-12.45
«Hoppid - Dei beste gründer-hjelpararne!»
Hvem er vi, hvor er vi og hva gjør vi? v/Eivind Vartdal Ryste, Møre og Romsdal fylkeskommune

13.00-14.00 Lunsj

14.00-18.00 Kursene starter
Lokal kjøttforedling m/ Arne Bratberg, Odd Ohnstad og Beth Tronstad
Innføringskurs i ysting m/Lise Brunborg (starter tirs 3.feb. kl 10-17)
Kvalitet i håndverksbrygget øl m/Kjetil Jikun
Kurs i handverksbaking m/Emanuel Rang
Ureist mat som identitetsbygger - Menyutviklingskurs m/Nils Nesje og Ellen Beate Wollen
Frekt og fruktig - Konsept- og produktutviklingskurs bær og frukt m/Tor Erling Gransæther og Sverre Sæthre

Torsdag 5.februar
09.00-16.00 Kursene fortsetter

Kontaktpersoner:
Gunn Bratberg, Matnavet i Midt-Norge, tlf. 45 48 78 40, gunn.bratberg@ntfk.no
Kirsti Indreeide, Fylkesmannen i Møre og Romsdal, tlf 94 16 28 63, fmmrkii@fylkesmannen.no

Priser inkl. servering:

Foredrag og kurs 2 dager - Kr 1700,-
Kun foredrag og lunsj torsdag formiddag - Kr 500,-
Kun kurs 1,5 dag - Kr 1500,-

Festmiddag onsdag 4. februar kl 19.30 - Kr 450,-